BoekeenSinterklaas bezoekt het Sinterklaasfeest in Leidschenveen

Afgelopen zaterdag 21 november 2015 hebben Sinterklaas en zijn Pieten het door de Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL) georganiseerde Sinterklaasfeest bezocht. Er waren wederom ontzettend veel Pieten meegekomen naar het ‘s Gravendreef College. Want het was niet zomaar een bezoek… De kinderen konden een heus Pietendiploma behalen! En van wie kun je het beter leren dan van een echte Piet.

Naast dat er ontzettend veel gedanst, gezongen en gekleurd werd, waren 3 onderdelen waar op beoordeeld werd: pakjes door de schoorsteen gooien, dakgoot lopen en pakjes stapelen. Dat was nog best moeilijk, maar alle kinderen hebben hun diploma behaald! Sinterklaas en zijn Pieten zijn ontzettend trots op de kinderen. 

Voorafgaand aan het bezoek van Sinterklaas heeft clown Kiekeboe opgetreden. Deze vrolijke, maar ook een beetje ondeugende clown, heeft een echte mijter van ballonnen gemaakt en samen met haar hebben de kinderen gedanst in de Pietendisco.

Sinterklaas was ontzettend onder de indruk van dit spetterende Sinterklaasfeest en geniet van de mooie tekeningen en foto’s. Hij brengt volgend jaar graag weer een bezoek aan Leidschenveen.

 

This entry was posted in Geen categorie and tagged , , . Bookmark the permalink.