Wij zijn voor het seizoen 2023 helaas gesloten en nemen geen boekingen aan

Het spijt ons zeer, maar wij kunnen helaas geen nieuwe boekingen meer aannemen. Wij wensen u hele fijne feestdagen en tot ziens volgend jaar!

Posted in Geen categorie | Comments Off on Wij zijn voor het seizoen 2023 helaas gesloten en nemen geen boekingen aan

Onze chocolade Sinterklazen zijn UTZ gecertificeerd

Chocolade SinterklazenUTZ Certified is een keurmerk voor eerlijke handel. Het keurmerk staat op koffie, thee en chocolade die afkomstig is van boeren die oog hebben voor mens en milieu. Zij gebruiken bijvoorbeeld minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun arbeiders.

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame landbouw, nu en in de toekUTZ certifiedomst. Daarom hebben wij gekozen voor chocolade Sinterklazen met een UTZ certificering. Wilt u hierover meer weten? Kijk dan op voedingscentrum of UTZ certified

Posted in Geen categorie | Tagged , | Comments Off on Onze chocolade Sinterklazen zijn UTZ gecertificeerd

BoekeenSinterklaas bezoekt het Sinterklaasfeest in Leidschenveen

Afgelopen zaterdag 21 november 2015 hebben Sinterklaas en zijn Pieten het door de Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL) georganiseerde Sinterklaasfeest bezocht. Er waren wederom ontzettend veel Pieten meegekomen naar het ‘s Gravendreef College. Want het was niet zomaar een bezoek… De kinderen konden een heus Pietendiploma behalen! En van wie kun je het beter leren dan van een echte Piet.

Naast dat er ontzettend veel gedanst, gezongen en gekleurd werd, waren 3 onderdelen waar op beoordeeld werd: pakjes door de schoorsteen gooien, dakgoot lopen en pakjes stapelen. Dat was nog best moeilijk, maar alle kinderen hebben hun diploma behaald! Sinterklaas en zijn Pieten zijn ontzettend trots op de kinderen. 

Voorafgaand aan het bezoek van Sinterklaas heeft clown Kiekeboe opgetreden. Deze vrolijke, maar ook een beetje ondeugende clown, heeft een echte mijter van ballonnen gemaakt en samen met haar hebben de kinderen gedanst in de Pietendisco.

Sinterklaas was ontzettend onder de indruk van dit spetterende Sinterklaasfeest en geniet van de mooie tekeningen en foto’s. Hij brengt volgend jaar graag weer een bezoek aan Leidschenveen.

 

Posted in Geen categorie | Tagged , , | Comments Off on BoekeenSinterklaas bezoekt het Sinterklaasfeest in Leidschenveen

Sinterklaas bezoekt Sportschool Segers te Zoetermeer

BoekeenSinterklaas

Ook dit jaar zullen Sint & Piet een bezoek brengen aan Shao Lin Kempo Sportschool Segers te Zoetermeer. Het feestelijke bezoek staat gepland op zaterdag 28 november.

Sint en Piet kunnen haast niet wachten om alle kinderen weer te zien!!

Posted in Geen categorie | Tagged , , , | Comments Off on Sinterklaas bezoekt Sportschool Segers te Zoetermeer

Nieuw: De Sint en Piet Academie

Stukjes schrijven voor het Grote Boek van SinterklaasSpeel je zelf al als Sinterklaas of Piet, of wil je graag hiermee beginnen?

Als je een echte Sinterklaas of Piet wilt zijn, dan moet je zelf geloven, echt overtuigd zijn tot in je vezels, dat je hem (of haar) bent!

Om je daarbij te helpen kun je nu een unieke praktijkgerichte cursus volgen via De Sint en Piet Academie.

Posted in Geen categorie | Tagged , , | Comments Off on Nieuw: De Sint en Piet Academie

BoekeenSinterklaas op Facebook

www.BoekeenSinterklaas.nlSinds kort hebben we ook een Facebook-pagina. De komende periode zullen we deze bijwerken met informatie en leuke foto’s.
Kijk snel enLikeonze pagina!

Posted in Geen categorie | Tagged , , | Comments Off on BoekeenSinterklaas op Facebook

Sinterklaas en Zwarte Piet naar school!

Onze Sinterklaas en Zwarte Piet gaan ook naar school! En dan bedoelen we dit maal niet om alle lieve kinderen te bezoeken. Nee, nee, ze zitten dan zelf in de schoolbank..

Getuigschrift

SVVS Getuigschrift

In het kader van de kwaliteit van onze bezoeken volgen onze Sinterklaas en Zwarte Piet trainingen en cursussen. Hierdoor zijn zij goed voorbereid voor ieder bezoek.

Afgelopen zaterdag (11 oktober 2014) is wederom het fel begeerde getuigschrift van de Stichting Vrienden van Sinterklaas (SVVS) ontvangen.

Sint en Piet samen met Wim Schluter

Sint en Piet samen met Wim Schluter

Dit wordt echter niet zomaar afgegeven…. Naast het theoretische deel van de dag heeft acteur Wim Schluter (o.a. bekend als ‘MuziekPiet’ bij de ‘Club van Sinterklaas’) als gastdocent uiteenlopende en soms zeer pittige rollenspellen afgenomen.

 

Posted in Geen categorie | Comments Off on Sinterklaas en Zwarte Piet naar school!

Stukjes schrijven voor het Grote Boek van Sinterklaas

Een bezoek van Sinterklaas is pas echt helemaal compleet als de Sint een persoonlijk bericht kan overbrengen. Om u te helpen bij het schrijven van de stukjes voor in het Grote Boek van Sinterklaas hebben wij voor u een invulformulier ontwikkeld. Deze is op verzoek verkrijgbaar.

Verder kunt u voor tips over het schrijven van de stukjes ook nog even kijken bij ‘veelgestelde vragen’ (onderaan de pagina).

Posted in Geen categorie | Tagged , , , , | Comments Off on Stukjes schrijven voor het Grote Boek van Sinterklaas

Sint-Piter in Grouw

Sint-Piter is de goedheiligman die elk jaar op de derde zaterdag in februari aankomt in het Friese dorp Grouw. Daarnaast is hij de collega van Sinterklaas. Wie is dat toch en wat is de relatie met Sinterklaas? Voor antwoord op deze en andere vragen. Continue reading

Posted in Geen categorie | Tagged , , , | Comments Off on Sint-Piter in Grouw

Sinterklaas applicaties voor iPhone en iPad

Op 5 december is Sinterklaas jarig maar veel mensen vieren het al eerder. Met onderstaande iPhone/iPad apps wordt het feestje nog leuker! Continue reading

Posted in Geen categorie | Tagged , , , , | Comments Off on Sinterklaas applicaties voor iPhone en iPad