We nemen geen nieuwe boekingen meer aan

Ons kleine gezelschap is helemaal volgeboekt en we kunnen voor het seizoen 2019 geen nieuwe boekingen meer aannemen.

We hebben dit jaar wederom een overweldigende hoeveelheid verzoeken gekregen en we zijn zeer vereerd en dankbaar dat er met zoveel enthousiasme naar ons wordt geschreven.

Uit deze verzoeken hebben we een planning gemaakt waarbij we zoveel mogelijk kinderen blij proberen maken. Helaas kunnen we daarbij niet aan alle verzoeken voldoen. We vinden dit  heel erg vervelend en hopen de kinderen die we dit jaar niet kunnen bezoeken een ander jaar te mogen begroeten.Volgeboekt

Posted in Geen categorie | Comments Off on We nemen geen nieuwe boekingen meer aan

We zijn er weer!! (beperkte beschikbare data)

We zijn er weer!! Het BoekeenSinterklaas-team is weer goed uitgerust na een heerlijke welverdiende vakantie.

Let op: 5 december 2019 zijn wij  al helemaal volgeboekt.

Hiernaast leggen wij alleen nog particuliere bezoeken af in Leidschenveen (Den Haag), Leidschendam en Voorburg.

Inmiddels hebben wij een overweldigend aantal e-mails ontvangen van zowel oude als nieuwe bekenden 🙂
Voor ons echt heel leuk om te zien dat er dit jaar wederom zoveel enthousiaste reacties op ons af komen!!

Wij zijn een klein gezelschap en helaas is het (nog) niet gelukt iedereen te beantwoorden. Wij gaan de komende weken de planning 2019 opstellen en alle reacties beantwoorden. Indien je geen reactie hebt gehad, nog heel even geduld ajb!

We hebben er zin in!! Tot snel!!

Posted in Geen categorie | Tagged , , | Comments Off on We zijn er weer!! (beperkte beschikbare data)

Onze chocolade Sinterklazen zijn UTZ gecertificeerd

Chocolade SinterklazenUTZ Certified is een keurmerk voor eerlijke handel. Het keurmerk staat op koffie, thee en chocolade die afkomstig is van boeren die oog hebben voor mens en milieu. Zij gebruiken bijvoorbeeld minder bestrijdingsmiddelen en garanderen goede werkomstandigheden voor hun arbeiders.

Wij vinden het belangrijk om bij te dragen aan een duurzame landbouw, nu en in de toekUTZ certifiedomst. Daarom hebben wij gekozen voor chocolade Sinterklazen met een UTZ certificering. Wilt u hierover meer weten? Kijk dan op voedingscentrum of UTZ certified

Posted in Geen categorie | Tagged , | Comments Off on Onze chocolade Sinterklazen zijn UTZ gecertificeerd

Landelijke intocht Sinterklaas 16 november 2019 in Apeldoorn

De intocht van Sinterklaas is dit jaar in Apeldoorn. Het wordt dit jaar wel een hele bijzondere intocht, want Sinterklaas komt dit jaar niet met de stoomboot, maar met een stoomtrein!!

Burgemeester Petra van Wingerden-Boers zegt verheugd te zijn. “Wat een eer! Het is natuurlijk goed nieuws voor alle kinderen in de stad, maar ook voor iedereen in Nederland die er graag bij wil zijn, want Apeldoorn ligt mooi midden in het land.”

Bron: Nu.nl

Posted in Geen categorie | Tagged , , , | Comments Off on Landelijke intocht Sinterklaas 16 november 2019 in Apeldoorn

BoekeenSinterklaas bezoekt het Sinterklaasfeest in Leidschenveen

Afgelopen zaterdag 21 november 2015 hebben Sinterklaas en zijn Pieten het door de Bewonersorganisatie Leidschenveen (BOL) georganiseerde Sinterklaasfeest bezocht. Er waren wederom ontzettend veel Pieten meegekomen naar het ‘s Gravendreef College. Want het was niet zomaar een bezoek… De kinderen konden een heus Pietendiploma behalen! En van wie kun je het beter leren dan van een echte Piet.

Naast dat er ontzettend veel gedanst, gezongen en gekleurd werd, waren 3 onderdelen waar op beoordeeld werd: pakjes door de schoorsteen gooien, dakgoot lopen en pakjes stapelen. Dat was nog best moeilijk, maar alle kinderen hebben hun diploma behaald! Sinterklaas en zijn Pieten zijn ontzettend trots op de kinderen. [youtube=https://youtu.be/_al5Fi_X5FY]

Voorafgaand aan het bezoek van Sinterklaas heeft clown Kiekeboe opgetreden. Deze vrolijke, maar ook een beetje ondeugende clown, heeft een echte mijter van ballonnen gemaakt en samen met haar hebben de kinderen gedanst in de Pietendisco.

Sinterklaas was ontzettend onder de indruk van dit spetterende Sinterklaasfeest en geniet van de mooie tekeningen en foto’s. Hij brengt volgend jaar graag weer een bezoek aan Leidschenveen.

 

Posted in Geen categorie | Tagged , , | Comments Off on BoekeenSinterklaas bezoekt het Sinterklaasfeest in Leidschenveen

Sinterklaas bezoekt Sportschool Segers te Zoetermeer

BoekeenSinterklaas

Ook dit jaar zullen Sint & Piet een bezoek brengen aan Shao Lin Kempo Sportschool Segers te Zoetermeer. Het feestelijke bezoek staat gepland op zaterdag 28 november.

Sint en Piet kunnen haast niet wachten om alle kinderen weer te zien!!

Posted in Geen categorie | Tagged , , , | Comments Off on Sinterklaas bezoekt Sportschool Segers te Zoetermeer

Nieuw: De Sint en Piet Academie

Stukjes schrijven voor het Grote Boek van SinterklaasSpeel je zelf al als Sinterklaas of Piet, of wil je graag hiermee beginnen?

Als je een echte Sinterklaas of Piet wilt zijn, dan moet je zelf geloven, echt overtuigd zijn tot in je vezels, dat je hem (of haar) bent!

Om je daarbij te helpen kun je nu een unieke praktijkgerichte cursus volgen via De Sint en Piet Academie.

Posted in Geen categorie | Tagged , , | Comments Off on Nieuw: De Sint en Piet Academie

BoekeenSinterklaas op Facebook

www.BoekeenSinterklaas.nlSinds kort hebben we ook een Facebook-pagina. De komende periode zullen we deze bijwerken met informatie en leuke foto’s.
Kijk snel enLikeonze pagina!

Posted in Geen categorie | Tagged , , | Comments Off on BoekeenSinterklaas op Facebook

Sinterklaas en Zwarte Piet naar school!

Onze Sinterklaas en Zwarte Piet gaan ook naar school! En dan bedoelen we dit maal niet om alle lieve kinderen te bezoeken. Nee, nee, ze zitten dan zelf in de schoolbank..

Getuigschrift

SVVS Getuigschrift

In het kader van de kwaliteit van onze bezoeken volgen onze Sinterklaas en Zwarte Piet trainingen en cursussen. Hierdoor zijn zij goed voorbereid voor ieder bezoek.

Afgelopen zaterdag (11 oktober 2014) is wederom het fel begeerde getuigschrift van de Stichting Vrienden van Sinterklaas (SVVS) ontvangen.

Sint en Piet samen met Wim Schluter

Sint en Piet samen met Wim Schluter

Dit wordt echter niet zomaar afgegeven…. Naast het theoretische deel van de dag heeft acteur Wim Schluter (o.a. bekend als ‘MuziekPiet’ bij de ‘Club van Sinterklaas’) als gastdocent uiteenlopende en soms zeer pittige rollenspellen afgenomen.

 

Posted in Geen categorie | Comments Off on Sinterklaas en Zwarte Piet naar school!

Stukjes schrijven voor het Grote Boek van Sinterklaas

Een bezoek van Sinterklaas is pas echt helemaal compleet als de Sint een persoonlijk bericht kan overbrengen. Om u te helpen bij het schrijven van de stukjes voor in het Grote Boek van Sinterklaas hebben wij voor u een invulformulier ontwikkeld. Deze is op verzoek verkrijgbaar.

Verder kunt u voor tips over het schrijven van de stukjes ook nog even kijken bij ‘veelgestelde vragen’ (onderaan de pagina).

Posted in Geen categorie | Tagged , , , , | Comments Off on Stukjes schrijven voor het Grote Boek van Sinterklaas