Gastenboek

Hieronder vindt u een aantal ervaringen (sinds de start van onze website in 2010) van onze klanten naar aanleiding van eerdere bezoeken door onze Sinterklaas en zijn Pieten. Wilt u ook uw ervaringen delen? Laat dan een bericht achter via het contactformulier (het is helaas niet mogelijk om via het contactformulier bestanden te versturen, wij verzoeken u vriendelijk om dit per e-mail (info@BoekeenSinterklaas.nl) te doen).

Wist u dat we ook een Facebook pagina hebben? Kijk snel en ‘Like’ ons!

“Wat hebben we genoten van Sinterklaas en Piet.
Heel leuk hoe Sinterklaas alles benoemde wat hij het afgelopen jaar heeft gezien en hoe die op de onverwachte (re)acties van de kinderen reageerde.
Zeker een aanrader voor ieder ander gezin, en wij weten wie volgend jaar ons huisje niet stilletjes voorbij mag gaan.”
Groeten, Berry en Kim Huisman
Voorburg

“Vandaag waren jullie bij ons op bezoek. En wij willen jullie nog een keer heel hartelijk bedanken voor deze super gave ervaring. Lars, Kiara en Nina waren de hele middag dol enthousiast! Bedankt!”
Groeten Roderick en Miranda
Zoetermeer

“Wij willen onze waardering uitspeken voor jullie erg leuke bezoek aan de kinderen van Leidschenveen in het ’s Gravendreef College. Jullie programma sprak de (250) kinderen erg aan en ook de ouders! Het canon- zingen bracht de stemming er wel in en het kinderen-pakken- ouders-in spel was voor iedereen een geweldige verrassing! Voor de organisatie was het ook een ervaring om te zien hoe de Directeur van het stadsdeel leidschenveen- Ypenburg werd ingepakt! Voor een herhaling vatbaar!”
Sigrid Dijkstra
Secretaris Bewonersorganisatie Leidschenveen

“We willen jullie bedanken voor het leuke bezoek. We vonden dat jullie er echt iets leuks van hebben gemaakt. Mike was erg onder de indruk. We hebben er van genoten om zijn gezichtje zo te zien. We hopen dat we jullie volgend jaar weer mogen verwelkomen.”
Pjotr, Mariska en Mike Vreeswijk
Den Haag

“De Sint waar ik mee had afgesproken liet het kort voor afspraak afweten, via marktplaats ben ik bij jullie advertentie terecht gekomen.
Jullie hebben kort voor jullie bezoekjes toch nog een plekje kunnen vinden om mijn dochter en kleinkinderen te bezoeken, ik ben jullie hier heel dankbaar voor. De kinderen waren diep onder de indruk en vonden het prachtig. De annulering van de andere Sint is achteraf gezien goed geweest, jullie hebben het erg leuk gedaan en iedereen erbij betrokken ook de volwassenen met een leuk gekke bekken spel :-). De site van jullie heb ik opgeslagen bij mijn favorieten, want dat zijn jullie. Ik zal volgend jaar op tijd reserveren.”
Ingrid Burgmeijer (een dankbare oma)
Voorburg

“Mila, Jara en Indi willen jullie via deze weg hartelijk bedanken voor het gezellige samenzijn vanmiddag. Jullie waren top, het was overgetelijk! En wat zagen jullie er mooi uit met z’n 3 en!! Een fijne verjaardag morgen, Sint. De kans is groot dat we elkaar volgend jaar weer tegen komen!”
Denise Beer en familie
Voorburg

“Na lang zoeken op het laatste moment via Marktplaats bij jullie terechtgekomen. Gelukkig voor ons had er net iemand afgezegd en was er dus
nog een gaatje om langs te komen. Wat zagen de sint en zijn piet er mooi uit en wat waren de kinderen onder de indruk. Super gezellig, meteen de
kinderen bij voornaam aanspreken, voor alle kinderen een complimentje, er werden liedjes gezongen en een gekke bekkenwedstrijd gehouden die oma
gewonnen heeft. Het was voor ons een zeer geslaagde avond en zeker voor herhaling vatbaar.”
Familie Van der Zwart
Leidschenveen

“Het was super!
Aimée heeft het er nog over en trouwens papa Armand ook (gekke gezichten trekken). Jullie hebben het Sinterklaasfeest helemaal goed,leuk en af gemaakt.
De Sint had ook 2 leuke Pieten bij hem. Nogmaals bedankt en tot volgend jaar.”
Sandra, Armand en Aimée Harlingen en neefje Alex en nichtje Erika
Leidschendam